Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

AKCE ŠKOLNÍCH DRUŽIN VE ŠK. ROCE  2023 / 2024

Maškarní karneval

Poslední únorový týden patřil Maškarnímu karnevalu. Ve školní družině si děti mohly vyrobit veselé papírové masky. V úterý a ve středu k nám pak zavítala spousta masek- víly, princezny, fotbalisti, rytíři, piráti, Batman, čarodějnice, Wednesday, zvířátka dokonce i Saxana. Porota to měla hodně těžké vybrat ty nejlepší. Krásu masek můžete obdivovat v naší fotogalerii.

 

 

Družinový talent

V lednu proběhla tradiční soutěž ,,Družinový talent". Každý, kdo něco neobvyklého uměl, se do soutěže přihlásil. A tak se sešlo celkem 30 talentů. K vidění byl moderní tanec, zpěv, kreslení a vyrábění, vystoupení mažoretek, malých muzikantů, gymnastek a malého vypravěče. Vše nám vždy ohodnotila tříčlenná porota. Výsledkové listiny jsou vystaveny ve ŠD a v rubrice Naše úspěchy.

 

Vánoční besídka

Vánoční besídkou jsme se ve školní družině rozloučili se starým rokem. Pro děti bylo připraveno zábavné odpoledne se soutěžemi a tancem. Největším překvapením byla Vánoční nadílka nových her a hraček. Děti se s nadšením pustily do rozbalování darů a poznávání nových pravidel společenských her.

 

Turnaj ve stolním fotbálku

V měsících říjnu a listopadu se ve školní družině uskutečnil ,,Turnaj ve stolním fotbálku".Turnaj byl rozdělen do 2 kategorií. Kategorie 1. třídy a děti navštěvující ranní družinu. Celkenm se turnaje zúčastnilo 20 dětí. Hráči odehráli velmi vyrovnaná a napínavá utkání. Všem hráčům děkujeme za účast a vítězům GRATULUJEME. Výsledky turnaje najdete v sekci ,,Naše úspěchy".

 

 

SPORTOVNÍ TŘÍDA NEJEN SPORTUJE

Ve školní družině si děti  2.C vyzkoušely i vaření. Čistily, loupaly, umývaly, krájely, sledovaly a nakonec i ochutnaly DÝŇOVOU polévku. Některé děti po dohodě donesly domácí suroviny. Vaření mělo velký úspěch.

                                                                                                          (vych. J. Vítová)